Obnoviť stránku

CTEK CT5 štart/stop

4,6 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,90 €

CTEK CT5 štart/stop

Studené zimné večery, kedy dostane autobatéria poriadne zabrať, sa nezadržateľne blíži. Predpokladom pre bezstarostné štarty je ale plne nabitá batéria. V prípade, že si nie ste istí stavom tohto dôležitého článku vozidla, je pre vás ideálne zaobstarať si nabíjačku, ktorá tento problém rieši dokonale. Produkt spoločnosti CTEK patrí medzi kvalitné autonabíjačky s mikroprocesorovým riadením nabíjania. Nabíjačka bola špeciálne vyvinutá pre zabezpečenie bezpečného a jednoduchého nabíjania a údržbu akumulátorov vozidiel s technológiou Štart/Stop. Problémy s vybitou batériou tak môžete nadobro hodiť za hlavu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre údržbu akumulátorov vozidiel s technológiou Štart/Stop.
  • Stabilný nabíjací prúd do 3,8 A
  • Prehľadný a zrozumiteľný displej
  • Určené pre 12 V akumulátory s kapacitou 14 až 110 Ah, príp. až do 130 Ah (len pre udržiavacie nabíjanie)
  • Spĺňa stupeň krytia IP65
  • Kompaktné rozmery

Jednoduché pripojenie

Súčasťou balenia je konektor so svorkami na rýchle pripojenie k akumulátoru. Praktický je najmä pre všetkých tých, ktorí hľadajú riešenie -  rýchle a jednoduché pre kombináciu rôznych batérií, napríklad v dielni. Poteší tiež svojou optimálnou dĺžkou a farebným rozlíšením, ktoré zaručí vždy bezchybné zapojenie.

Pod dohľadom mikroprocesora

Táto univerzálna nabíjačka akumulátorov je riadená mikroprocesorom. Nabíjačka poskytuje 8-krokové plnoautomatické nabíjanie, takže nemusíte nič nastavovať a stačí ju len pripojiť na batériu a zapojiť do zásuvky. Po dokončení nabíjania sa nabíjačka automaticky prepne do stavu udržiavania, nedochádza tak k prebíjaniu a následnému poškodeniu akumulátora. Nabíjačka je určená pre všetky typy 12 V olovených akumulátorov. Opatrená je vstavanou teplotnou reguláciou napätia. 

Doplňujúce informácie:

Typy batérií:
Všetky typy 12 V olovených akumulátorov (mokré, MF, Ca/Ca, AGM i GEL)

Izolačná trieda:
IP65

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie nabíjanie, udržovací režim, záchrana batérie

Vlastnosti

Nabíjacie napätie 12 V
Min. nabíjací prúd 3,8 A
Max. nabíjací prúd 3,8 A
Max. kapacita nabíjanej batérie 110 Ah
Druh nabíjaných batérií Gélové, stacionárny, trakčný, AGM, MF, VRLA
Mikroprocesor Áno
Minimálne napätie nabíjanej batérie 2 V
Kód:  AUPR4046
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  40-107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14