Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COYOTE Darčeková sada - čistiace obrúsky, čistič plastov, skiel a čalúnenia

5 4 hodnotení
16,90 €

COYOTE Darčeková sada - čistiace obrúsky, čistič plastov, skiel a čalúnenia

Komplexná starostlivosť o interiér vozidla

Darčeková sada kvalitnej autokozmetiky od renomovanej značky COYOTE zaiste poteší každého nadšeného motoristu. Sada obsahuje čistiace obrúsky, aktívny penový čistič plastov, skiel a čalúnenia. Prípravky COYOTE sa vyznačujú maximálnou účinnosťou a jednoduchým použitím, vďaka čomu bude o interiér vášho auta perfektne postarané.


Darčeková sada autokozmetiky COYOTE

Čistič skiel COYOTE 300 ml

Tento aktívny penový prípravok sa postará o účinné odstránenie mastnoty a nečistôt zo skiel auta. Vyčistený povrch zanecháva priezračne čistý. Prípravok je vhodný aj na čistenie zrkadiel. 

Darčeková sada autokozmetiky COYOTE

Aktívny čistič plastov 300 ml

Aktívny penový čistič plastov COYOTE šetrne odstráni všetku mastnotu a nečistoty z plastových povrchov v interiéri vodiziel. Vyčistený povrch zanechá dokonale čistý a odmastený. 

Darčeková sada autokozmetiky COYOTE

Penový čistič čalúnenia 300 ml

Súčasťou darčekovej sady je tiež penový čistič čalúnenia s príjemnou vanilkovou vôňou, ktorý šetrne odstráni nečistoty z textilného čalúnenia sedačiek, kobercov a textilných doplnkov vo vozidle aj v domácnosti. 


Čistiace obrúsky COYOTE Cockpit vanilka 30 ks

V darčekovej sade autokozmetiky COYOTE nájdete aj jednorazové obrúsky s príjemnou vôňou vanilky, ktoré sa postarajú o maximálne jednoduché a šetrné čistenie interiéru vozidla. Po vytiahnutí obrúska z balíčka etiketu opäť riadne zalepte, aby nedochádzalo k vyschnutiu obrúskov. Po ošetrení povrchu obrúsok vhoďte do komunálneho odpadu. 


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Plasty, Palubná doska, Autosklá, Sklo, Čalúnenie
Spôsob aplikácie Tlakový sprej
Kód:  AUPR19272ee
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CY-B9001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01