Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Conrad systém pro rychlé startování 4v1

Conrad systém pro rychlé startování 4v1

Tato startovací sada obsahuje celkem 4 užitečné funkce, které vám pomohou při potížích s vaším vozidlem. Umožní nastartovat automobil i za nepříznivých podmínek, tedy pokud máte slabou či zcela vybitou autobaterii. Dále obsahuje zdroj napětí 12 V s funkcí autozásuvky, do kterého lze připojit mnoho dalších zařízení.
V sadě nechybí ani kompresor s dostupným tlakem až 18 bar, který je vhodný nejen k nafukování pneumatik, ale i matrací či lehátek. O stavu tlaku informuje integrovaný manometr. Na boku celé sady je pak ještě pracovní svítilna, která velmi usnadní případnou práci bez denníhom světla.
Parametry a specifikace:
Rozměry:
355 x 190 x 380 mm (d x š x v)
Dobíjení:
12/230 V
Provozní tlak:
18 bar
Baterie:
12 V/17 Ah olověný akumulátor
Pomocný startovací proud (12 V):
900 A
Funkce:
Kompresor
Pomoc při startování 900 A
Zdroj napětí 12 V
Svítilna
Kód:  VC108a
Produktové číslo:  856431

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14