Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONNECT IT CI-234 Strong Holder Mini M4

4,6 220 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-234 Strong Holder Mini M4

CONNECT IT CI-234 Strong Holder Mini M4

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Praktické vyhotovenie

Premyslená konštrukcia umožňuje použiť akýkoľvek mobilný telefón s uhlopriečkou displeja 3,5" až 6,3". Držiak teda môžete použiť na väčšinu súčasných najobľúbenejších telefónov, navyše sa vzhľadom na pogumovanú vnútornú stranu nemusíte obávať poškriabania tela prístroja. Samozrejmosťou je pohyblivý kĺb na ideálne naklonenie a natočenie, zároveň s aretáciou na zafixovanie polohy.

Bezpečné prichytenie

Na prvý pohľad štýlový držiak ponúka nielen úžasný moderný dizajn, ale tiež sa skvele postará o vaše mobilné zariadenie. Prísavka je vyrobená z unikátneho vysoko priľnavého materiálu. Na použitie na nerovnom alebo priedušnom povrchu je v balení špeciálna podložka s 3M lepidlom, preto je možné tento držiak prichytiť nielen na skle, ale aj na akejkoľvek palubnej doske.

CONNECT IT CI-234 Strong Holder Mini M4 cup

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na palubnú dosku, Na sklo
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha

Kompatibilita

Max. šírka zariadenia 8,4 cm
Kód:  JD796a
Produktové číslo:  CI-234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19