Obnoviť stránku

Compass - Vesta výstražná oranžová, EN 20471: 2013, XXL

4,8 60 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,99 €

Compass - Vesta výstražná oranžová, EN 20471: 2013, XXL

Vidieť a byť videný - to sú základné predpoklady pre bezpečnosť. Táto reflexná vesta vás alebo vaše dieťa urobíviditeľnejším na niekoľkonásobne väčšiu vzdialenosť, ako keby ste boli len v obyčajnom oblečení. Len malé zasvietenie svetla na reflexný povrch stačí na rozžiarenie plochy dostatočne veľkej, aby bola viditeľná a upozornila vodiča, cyklistov a pod.

Štatistické údaje jednoznačne ukazujú, že chodci, deti a cyklisti v cestnej premávke podceňujú viditeľnosť. Tým sa vystavujú riziku vážneho zranenia alebo úmrtia v prípade dopravnej nehody. S reflexnými prvkami môžete byť viditeľní až na vzdialenosť 200 metrov, zato v ideálnom, bielom oblečení budete viditeľní maximálne na 60 metrov. V prípade tmavého oblečenia sa však vzdialenosť znižuje len na pár metrov.

Vesta je vyrobená v tradičných reflexných farbách a je ponúkaná vo veľkosti XXL.

Parametre a špecifikácia:

Funkcia:
reflexná vesta

Veľkosť:
XXL

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Unisex

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Oranžová

Zapínanie

Zapínanie Suchý zips

Typ vesty

Typ vesty do auta
Kód:  AUPR274
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  01512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01