Obnoviť stránku

Compass Vesta pre psa reflexná S.O.R. do 15 kg

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Compass Vesta pre psa reflexná S.O.R. do 15 kg

Vidieť a byť videný - to sú základné predpoklady pre bezpečnosť. Táto reflexná vesta urobí vášho psa viditeľnejším na niekoľkonásobne väčšiu vzdialenosť, ako keby bol bez nej. Len malé zasvietenie svetla na reflexný povrch stačí na rozžiarenie plochy dostatočne veľkej na to, aby bola viditeľná a upozornila vodiča, cyklistov a pod. Vestu stačí zapnúť suchým zipsom okolo krku psa na mieste s obojkom, takže psovi, ktorý je zvyknutý na obojok, rozhodne nebude vadiť. Vesta je vhodná pre psov cca do 15 kg a s obvodom krku cca do 53 cm.

Štatistické údaje jednoznačne ukazujú, že chodci, deti a cyklisti v cestnej premávke podceňujú viditeľnosť. Tým sa vystavujú riziku vážneho zranenia alebo úmrtia v prípade dopravnej nehody. Aj psy pobehujúce v blízkosti cesty sú však ohrozené. S reflexnými prvkami môžete byť viditeľní až na vzdialenosť 200 metrov.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Reflexná vesta pre psov

Určené pre:
Psov cca do 15 kg a s obvodom krku cca do 53 cm

Kód:  AUPR305
Produktové číslo:  1597

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19