Obnoviť stránku

Compass Vesta M reflexná žltá S.O.R.

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 9,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,91 €/ks
Pri kúpe 3 ks 7,12 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 6,72 €/ks

Compass Vesta M reflexná žltá S.O.R.

Fakt, že odrazové reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť až štyrikrát, sa pomaly dostáva do nášho povedomia a čím ďalej viac ľudí začína používať reflexné doplnky.

V tmavom oblečení vás vodič uvidí zo vzdialenosti 15 m, v bielom na 50 m, ale v tejto veste vás zaregistruje už na vzdialenosť 200 m. Preto je dobré používať ju vždy, keď sa pohybujete na vozovke, nielen z dôvodu opravy auta, ale napríklad aj pri jazde na bicykli alebo pri behu. Tiež ako chodci alebo vozičkári nepodceňujte riziko zranenia, a to hlavne pri zníženej viditeľnosti - v šere, v hmle, ale aj počas dažďa.

Vestu si kedykoľvek ľahko prehodíte cez oblečenie a zapnete na zips. Zadná strana je vyrobená z priedušného sieťového materiálu a reflexné prvky sú na žltej veste z oboch strán.

Rozmery zodpovedajú konfekčnej veľkosti M (40).

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Unisex

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Žltá

Zapínanie

Zapínanie Zips

Typ vesty

Typ vesty do auta
Kód:  AUPR288
Produktové číslo:  1555

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14