Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS – Umývacia rukavica GREEN, 24 × 16 cm

4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €
Pri kúpe 1 ks 5,09 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,24 €/ks

COMPASS – Umývacia rukavica GREEN, 24 × 16 cm

S touto čistiacou rukavicou vaše auto dôkladne a pritom šetrne umyjete. Zelená umývacia rukavica Compass Green je na jednej strane vybavená strapcami s dĺžkou 3 cm, druhá strana s mriežkovanou tkaninou slúži na odstránenie odolných nečistôt. Strapce z mikrovlákna absorbujú viac vody a nečistôt než ostatné umývacie pomôcky a chránia tak karosériu pred poškriabaním. Pri umývaní je ideálne pripraviť si dve vedrá. Jedno s vodou a autošampónom, druhé s čistou vodou, v ktorej budete rukavicu oplachovať od nečistôt. Jej mriežkovaná strana vám umožní odstrániť odolnejšie nečistoty, samozrejme bez poškriabania laku. Rukavicu so strapcami Compass Green môžete v suchom stave použiť ako prachovku.

Kľúčové vlastnosti čistiacej rukavice COMPASS GREEN

  • Čistiaca rukavica na šetrné umývanie vášho automobilu
  • Praktická obojstranná rukavica zelenej farby
  • Rukavica COMPASS GREEN so strapcami a mriežkovanou tkaninou
  • Mriežkovaná tkanina na odstránenie odolných nečistôt
  • S rukavicou COMPASS GREEN umývate bez poškriabania laku
  • V suchom stave slúži ako účinná prachovka

Rozmery:
24 × 16 cm


Kód:  AUPR263358
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686103342

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12