Obnoviť stránku

Compass Súprava na opravu defektu pneumatiky

4,7 109 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

Compass Súprava na opravu defektu pneumatiky

Opravná súprava Compass slúži na rýchlu opravu bezdušových pneumatík bez nutnosti demontáže plášťa z disku. Túto súpravu môžete využiť ako pri oprave automobilu, tak aj motorky, ale aj štvorkolky a ďalších dopravných prostriedkov s bezdušovými pneumatikami. Opravnú súpravu je možné použiť len na opravy behúňa pneumatiky. Nedá sa použiť na opravy bočníc pneumatiky. V balení nájdete prieťažník (vrták), vidlice na knôt, 5× opravný knôt a vulkanizačný roztok (12 g). 

 Návod na použitie opravnej súpravy Compass 

  1. Nájdite miesto, kde je pneumatika prepichnutá a odstráňte predmet, ktorý spôsobil porušenie (ak je ešte v pneumatike).
  2. Do otvoru zasuňte prieťažník (šidlo/vrták) a následne ho preťahujte smerom hore a dolu dovtedy, pokiaľ nebude ľahko prechádzať otvorom  týmto je otvor vyčistený a pripravený. 
  3. Knôt zbavený ochrannej fólie prevlečte otvorom vidlice a naneste na neho vulkanizačný roztok. 
  4. Zastrčte vidlicu s nasadeným knôtom do otvoru tak, aby jeho polovica zostala z vonkajšej strany pneumatiky, potom otočte vidlicou o 1/4 a pomaly ju vytiahnite. 
  5. Odrežte zvyšok knôtu čo najbližšie k pneumatike. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Ihly a knôt
Použitie Bezdušová pneumatika
Vhodné pre Automobil, Motocykel, Malý motocykel, Štvorkolky
Vlastnosti Bez nutnosti demontáže kolesa

Objem

Objem 810 ml

Obsah balenia

Obsah balenia Tesniaci knôt, Pomocné náradie, Lepidlo
Kód:  AUPRA4659
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686094206

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04