Obnoviť stránku

COMPASS Sprej na lepenie pneumatík 450 ml CAPTAIN

4,2 64 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

COMPASS Sprej na lepenie pneumatík 450 ml CAPTAIN

Firma Compass teraz prináša na trh skvelého pomocníka v spreji. Ide o praktický prípravok na lepenie prepichnutých pneumatík osobných automobilov, a to až do veľkosti 5 mm. Takže, ak nemáte možnosť uloženia rezervy, napríklad kvôli nádrži LPG alebo máte jednoducho nedostatok miesta v kufri, určite oceníte tento univerzálny sprej, ktorý v priebehu chvíľky vyrieši vaše nepríjemnosti na cestách. Obsahuje špeciálnu latexovú formulu, ktorá veľmi rýchlo a efektívne utesní poškodené miesto a pneumatiku ešte aj nafúkne. To všetko bez zbytočnej straty času a hlavne bez náradia a demontáže celého kolesa. Táto oprava je však dočasná a pneumatiku je potrebné následne odborne opraviť v pneuservise.

Rýchlo a jednoducho

Použitie je naozaj jednoduché a nebudú s ním mať problémy ani ženy. Pokiaľ je to možné, odstráňte predmet, ktorý spôsobil defekt. Nastavte koleso ventilom nahor a dôkladne pretrepte sprej. Hadičku naskrutkujte na ventil a zatlačte spúšťač. V priebehu pár minút je koleso nafúknuté a utesnené. Okamžite vyrazte na cestu, aby sa prípravok v kolese dobre rozložil (aspoň 3 - 5 km).

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý pomocník v prípade nedostatku priestoru
  • Opravená pneumatika v priebehu pár minút
  • Nie je potrebné žiadne náradie ani demontáž kolesa
  • Jednoduchá aplikácia
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Bezdušová pneumatika
Vhodné pre Automobil, SUV, Motocykel, Malý motocykel, Moped, Príves, Cestný bicykel, Štvorkolky
Max. prerazenie pneumatiky 5 mm
Vlastnosti Bez nutnosti demontáže kolesa

Objem

Objem 450 ml

Obsah balenia

Obsah balenia Lepidlo
Kód:  AUPR173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13