Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Compass Špongia MICROFIBER 2 in 1 KENCO

4,6 18 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,51 €/ks
Pri kúpe 3 ks 4,14 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 3,76 €/ks

Compass Špongia MICROFIBER 2 in 1 KENCO

So špičkovou špongiou 2 v 1 na mokré aj suché čistenie bude umývanie exteriéru vášho automobilu príjemnou aktivitou s perfektnými výsledkami. Vďaka hrubým vláknam, ktoré pôsobia ako magnet na prach, sa Compass MICROFIBER ideálne hodí na utieranie prachu. Navyše pojme niekoľkonásobne viac prachu než bežná prachovka.
Dokonca zvládne absorbovať viac vody ako klasická handrička, vďaka čomu je vhodná aj na efektívne mokré čistenie a zabezpečí rovnomerné nanesenie čistiaceho prostriedku.
Zadná strana z mriežkovanej štruktúry je predurčená na rýchle odstraňovanie odolných nečistôt vrátane zaschnutého hmyzu. Praktický gumový prúžok zabraňuje vypadnutiu huby z ruky.
Parametre a špecifikácia:
Veľkosť:
24 × 12 × 7 cm
Farba:
Oranžová
Materiál:
1. strana: mikrovlákno, strapce 3 cm
2. strana: mriežkovaná štruktúra
Určenie:
Komplexné umývanie vozidla

Parametre a špecifikácia

Typ špongie

Typ špongie Špongia na čistenie
Kód:  AUPR211
Produktové číslo:  10353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12