Obnoviť stránku

Compass Škrabka s metličkou ALU teleskopická 44-66 cm

4,0 58 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Compass Škrabka s metličkou ALU teleskopická 44-66 cm

Ak ste vodičom a nemáte garáž, určite viete, že si musíte ráno privstať. V zimnom období je očistenie auta vodičskou klasikou, ale prvý mráz prekvapí snáď každého druhého motoristu. Potrebujete sa rýchlo a efektívne zbaviť nežiaducej námrazy a snehu na vašom aute? Potom je pre vás táto robustná škrabka Compass s metličkou Truck tou pravou voľbou.

Výrobok slúži zároveň ako škrabka aj metlička. Stane sa vaším ideálnym pomocníkom vďaka atraktívnemu a účelne navrhnutému dizajnu, ktorý zaistí veľmi jednoduché použitie. Tento užitočný pomocník nezaberie veľa miesta, ale napriek tomu bude schopný odviesť veľa užitočnej práce s prípravou vášho automobilu na jazdu. Škrabka je vybavená teleskopickou rukoväťou, ktorá sa dá nastaviť na dĺžku od 44 do 66 cm.

Vlastnosti výrobku

  • dva druhy náčinia v jednom
  • teleskopická rukoväť
  • ideálna pre väčšie a ťažšie prístupné plochy

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 66 cm
Šírka 10 cm

Vybavenie

Vybavenie Metla, Teleskopická rukoväť
Kód:  AUPR311
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12