Obnoviť stránku

Proti zahmlievaniu skiel, rozprašovač, 300 ml

3,8 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

Proti zahmlievaniu skiel, rozprašovač, 300 ml

Prípravok proti zahmlievaniu skiel sa postará o to, aby sklá na vašom vozidle zostali dokonale číre a priezračné za všetkých okolností. Vaša jazda tak nebude ohrozená problémovou viditeľnosťou cez zahmlené okná. Špeciálne vyvinutá emulzia pôsobí hĺbkovo a preniká až do štruktúry skla. Po aplikácii sa vytvorí neviditeľný ochranný povlak, ktorý efektívne odpudzuje molekuly vodnej pary.
Inovatívna technológia NANO+ bola vyvinutá v spolupráci so známou spoločnosťou BRENNTAG a spočíva v obsiahnutí nanočastíc kremíka a striebra. Na podklade vytvorí transparentný trojvrstvový povlak, vďaka ktorému je efekt odpudzovania častíc vody, prachu a drobných nečistôt mnohonásobne silnejší. Aktívne ióny striebra sa postarajú o zničenie všetkých baktérií. Technológia neobsahuje žiadne škodlivé farbivá a disponuje fungicídnymi a dezodoračnými účinkami. Prípravok má tekutú konzistenciu. Aplikujete ho komfortne pomocou praktického rozprašovača. Poteší vás aj výhodné balenie s objemom 300 ml.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívne zamedzuje zahmlievaniu skiel
  • Technológia NANO+ umožňuje preniknutie prípravku hlboko do štruktúry
  • Fungicídne a dezodoračné účinky
  • Bez obsahu farbív, technológia priaznivá pre alergikov
  • Komfortná aplikácia pomocou rozprašovacieho uzáveru

Parametre a špecifikácia:
Objem:
300 ml


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Autosklá

Objem

Objem 0,3 l (300 ml)
Kód:  AUPR229
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  am00214

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03