Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS - Odpudzovač kún elektronický, 12 V

4,4 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

COMPASS - Odpudzovač kún elektronický, 12 V

Stalo sa vám, že ste prišli po dlhšej dobe k svojmu vozidlu a nenaštartovali ste? Po dlhom pátraní ste prišli na to, že máte prehryznutý kábel od elektroinštalácie kunou alebo hlodavcom? Ak sa nabudúce chcete vyvarovať tomuto nepríjemnému problému vyskúšajte odpudzovač týchto zákerných zvieratiek spoločnosti Compass.
Odpudzovač funguje na princípe vydávania vysokých ultrazvukových tónov, ktoré sú ľudským uchom nepočuteľné, avšak kunám a hlodavcom sú veľmi nepríjemné, čím ich odpudzujú. Predíďte poškodeniu vášho vozidla obstaraním tejto malej a nenápadnej, avšak veľmi účinnej škatuľky.
Návod na použitie:
Upevnite výrobok na vhodné miesto a zapojte prívodný kábel - čierny vodič na - 12 V (kostru), biely na + 12 V isteného poistkou. Funkčnosť výrobku si možno overiť pomocou kontrolky na bočnej strane. Neupevňujte do blízkosti tepelných zdrojov a do vlhkých miest.
Parametre a špecifikácia:
Napájanie:
12 V
Príkon:
0,06 A
Kmitočet:
22 kHz (+/- 2,5 kHz)
Akustický tlak:
> 70 dB
Rozmery:
7 × 5 × 3 cm
Upozornenie:
Odporúčame zapojiť cez samostatný vypínač, aby bolo možné prístroj vypnúť v okamihu, keď vo vozidle prepravujete domáce zviera, pre ktoré by mohol byť vysoký tón tiež nepríjemný.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Kuny, Hlodavce
Umiestnenie Do auta

Zásada

Zásada Elektronický (ultrazvukový)
Napájanie 12 V
Kód:  AUPR876
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  07303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06