Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

COMPASS Ochranný poťah na sedadlo ORANGE

4,6 7 hodnotení
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 3,60 €

COMPASS Ochranný poťah na sedadlo ORANGE

Potrebujete ochrániť drahé poťahy pred znečistením, oterom a mnohokrát nechceným zničením? Ochranný poťah na sedadlo Orange, od firmy Compass, je lacným variantom, s ktorým predídete úplne zbytočným finančným výdavkom pri opravách a údržbe. Pre svoje praktické a univerzálne využitie je pomer cena - prínos naozaj znateľný. Polyesterový poťah, s rozmermi 48 × 83 cm, so spodnou priedušnou vrstvou a vkusným oranžovým lemom, po sedačke nekĺže. Systém medzinárodného štandardu ISOFIX (ISO 13216) ukotvenie detskej autosedačky, spoľahlivým prepojením sedačky s vozidlom pomocou pevných strmeňov vedené cez normované kotevné body, pomáha znížiť riziko zranenia detí.

Kľúčové vlastnosti autopoťahu Compass Orange

  • Ochrana pred otlakmi, oterom a znečistením
  • Praktické sieťové vrecká
  • Compass je dôležitý doplnok detských podsedákov a autosedačiek
  • Materiál ochranného poťahu Orange je odolný proti namáhaniu
  • Nenáročná údržba

Compass poťah Orange ocenia všetci

Umiestnením na sedadlo poťah Orange chráni hneď dve zóny. Chrbtovú a sedaciu. Účel tu nájde predovšetkým v spojení s detským podsedákom alebo autosedačkou. Veľký prínos a službu ochranného poťahu Compass objavia aj majitelia psov. Skrz ochranný Orange sa chlpy ťažko dostávajú a len sotva tak prídu do kontaktu s drahým originálnym poťahom.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polypropylén

Rozmery

Šírka 48 cm
Výška 83 cm

Farba

Farba Čierna, Oranžová
Kód:  AUPR498h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  06608
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04