Obnoviť stránku

Compass Ochranná plachta FULL L 482x177x121 cm NYLON

4,0 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Compass Ochranná plachta FULL L 482x177x121 cm NYLON

Ochranná plachta vyrobená z nylonu ochráni vaše vozidlo proti znečisteniu od strechy až po podvozok. Na karosériu nebudú mať vplyv žiadne stavy marnivého počasia, či už je lejak, lietajú hromy, blesky, fúka vietor alebo praží slnko. Ani vtáky a ich trus vás už nerozhádžu, ešte menej vás bude znepokojovať peľ stromov, pod ktorými parkujete. Nasaďte plachtu a budete môcť pokojne spať.

Plachta síce zakryje celý voz, ale jej upevnenie nie je vôbec zložité. Vďaka všitej gume stačí prehodiť plachtu cez strechu a stiahnuť ju až dolu. Jediné, čo z vášho vozidla bude trčať, sú spodné časti kolies. Jednoducho plachtu aj zložíte - stačí pretiahnuť gumu a plachtu zložiť do uzatvárateľného obalu. Plachta je pevná, takže sa len tak neroztrhne, ale zároveň priedušná, aby sa váš dopravný maznáčik necítil ako v skleníku. Urobte niečo pre jeho zdravie a prikrývajte ho plachtou, bohato sa vám odvďačí.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre osobné automobily
  • Veľkosť: 482 × 177 × 121 cm
  • Tabuľka veľkostí plachty v závislosti od typu vozidla je umiestnená pri odkaze na stránky výrobcu

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Automobil

Veľkosť

Veľkosť L

Rozmery

Dĺžka 482 cm
Šírka 177 cm
Výška 121 cm

Materiál

Materiál Nylon

Vlastnosti

Vlastnosti paropriepustnosť

Druh karosérie

Druh karosérie Sedan
Kód:  AUPR241
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05967
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07