Obnoviť stránku

COMPASS - Obal na pneumatiky, M 66 × 96 cm, POLYESTER

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

COMPASS - Obal na pneumatiky, M 66 × 96 cm, POLYESTER

Prezúvanie zimných pneumatík na letné, potom zase späť a takto stále dokola. Je to otrocká práca, ale je nutná pre bezpečie nielen prepravovaných osôb, ale aj autá. Čo ale so súpravou pneumatík, ktoré práve nemáte obuté? Sú neskladné, nikdy sa vám ich nepodarí umyť úplne dočista, predsa len je to časť auta, ktorá dostáva najviac zabrať.

Už sa nemusíte strachovať, že vám letné pneumatiky cez zimu rozhryzie nejaké zvieratko, ktoré sa vo vašej pivnici rozhodlo prečkať mrazy. V obale na pneumatiky uzatvárateľnom na zips budú v bezpečí. Obal je vyrobený z polyesteru, takže je pevný a len tak sa neroztrhne. 

Všetky pneumatiky sa zmestia do jedného obalu, takže nebudete musieť zbytočne bojovať so štyrmi obalmi, v ktorých by boli pneumatiky uložené jednotlivo. Navyše, nebudú zaberať veľa miesta, budú totiž všetky štyri spoľahlivo umiestnené jedna na druhej a obal zabráni ich posunutiu a padaniu. Stačí nájsť miestečko v pivnici, garáži alebo v kôlni, kam pneumatiky uložíte a nebudete si na ne musieť spomenúť skôr ako za pol roka.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre 4 kusy 13 "- 16" pneumatík
  • Maximálny vonkajší priemer 66 cm
  • Maximálna šírka pneumatiky 24 cm
  • Uzatvárateľný na zips
  • Materiál: polyester
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer disku 13", 14", 15", 16"
Kód:  AUPR333
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05941
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17