Obnoviť stránku

COMPASS ski

3,4 15 hodnotení
Cenová bomba
55,90 € Ušetríte 12,09 €

COMPASS ski

Čo na tom, že je leto, vybavte sa na zimu v predstihu - uzamykateľný hliníkový nosič lyží ocení každý vášnivý lyžiar či snowboardista. Vyperte pumpky, oprášte prútiky a upleťte kulicha. Horské svahy už na vás čakajú, belostný sneh pokrýva strechy malebných dediniek a vy sa vydávate nachytať trochu horského slniečka a čerstvého vzduchu. Vyrazte s priateľom alebo priateľkou na snowboard alebo s celou rodinou na lyžiach.

Nahoďte na strechu záhradku, priečniky, alebo ako im hovoríte, pripevnite na ne nosič a vložte do neho vybavenia. Také je to ľahké. Ušetríte miesto v kabíne auta alebo v rakvi, ktorú môžete s nosičom skombinovať, ak vás ide viac a do kufra sa vám všetky veci nezmestia. Hliníkový nosič na dva snowboardy aleboštyri páry lyží bezpečne chráni vaše lyžiarske vybavenie vďaka uzamykateľným robustným pätkám.

Nemusíte sa báť, že by nosič za jazdy spadol, je konštruovaný tak, aby aj na diaľnici pri rýchlosti 130 kilometrov za hodinu zostal na svojom mieste a pevne držal na oceľových i hliníkových tyčiach. To iste oceníte - najmä ak idete lyžovať do Álp alebo ešte ďalej - nosič vás nebude obmedzovať vrýchlosti a nebudete teda na ceste tráviť viac času, než je nevyhnutné.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 4 párov lyží alebo 2 snowboardy
  • Materiál: hliník
  • Na upevnenie na oceľové aj hliníkové tyče do maximálneho rozmeru 55 x 32 mm
  • Robustné pätky
  • Uzamykateľný
  • Rozmery nosiča: šírka 54 cm, výška 10 cm
  • Šírka plochy pre umiestnenie lyží: 37 cm
  • Balenie obsahuje 1 pár nosičov

Parametre a špecifikácia

Upevnenie

T-drážka nie
Upevnenie Na záhradu

Preprava párov lyží

Počet párov lyží 4
Počet snowboardov 3

Vlastnosti

Funkcie Uzamykateľné

Materiál

Materiál Hliník

Farba

Farba Strieborná
Kód:  AUPR164
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  02140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01