Obnoviť stránku

NANOWAX vosk na lak spray 400 ml

4,2 15 hodnotení
8 €

NANOWAX vosk na lak spray 400 ml

Tento moderný a vysoko účinný vosk je určený na leštenie a údržbu všetkých druhov farieb autolakov. Navyše je tento vosk obohatený o prírodné vosky Carnauba. Určite privítate, že po aplikácii zanecháva na karosérii jemný film, ktorý odpudzuje častice špiny od povrchu laku. Vosk sa veľmi ľahko a jemne nanáša na leštený povrch. Pri aplikácii nemusíte mať strach, že si poškriabete lak, pretože vosk neobsahuje žiadne trecie prostriedky a navyše nezanecháva stopy na plastových častiach. Pre zaistenie maximálnej ochrany sa odporúča pravidelné používanie.

Určite oceníte, že vosk chráni aj diely z umelých hmôt (bočné lišty, nárazníky a zrkadlá). Navyše obsahuje UV filter A a B, čím chráni lak pred slnečnými lúčmi. S týmto vynikajúcim voskom bude váš lak vždy chránený a bude vyzerať stále ako nový.

Technológia NANO+

Je vysoko pokročilá technológia aplikácie nanočastíc kremíka a striebra. Nanočastice pôsobia na molekulárnej úrovni a prenikajú hlboko do štruktúry čistených súčastí. Vytvárajú na podklade neviditeľný trojvrstvový povlak. Technológia NANO+ umožňuje dosiahnutie odpudzovania častíc vody, prachu a všetkých nečistôt. Vzniká efekt lotosového kvetu, ktorého výsledkom je samočistenie. NANO+ je technológia priaznivá pre alergikov. Má fungicídne a dezodoračné účinky. Navyše aktivita iónov striebra zabíja škodlivé baktérie. Technológia je vyvinutá v kooperácii s BRENNTAG.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria

Objem

Objem 0,4 l (400 ml)

Typ autovosku

Skupenstvo Tekutý
Zloženie nanovosk
Kód:  AUPR224
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  am00268

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14