Obnoviť stránku

Compass Kompletná sada na výmenu kolesa u automobilu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Compass Kompletná sada na výmenu kolesa u automobilu

V tejto kompletnej sade nájdete všetko, čo potrebujete k bezproblémovej výmene pneumatiky na vašom aute. hydraulický   hever s robustnou konštrukciou využijete predovšetkým v garážach a dielňach. Skvele však poslúžia aj v prípade píchnutého kolesá na cestách. Hever sa môže pochváliť nosnosťou 2000 kg a zdvihom 135 - 342 mm. Je vybavený kolieskami, ktoré umožnia jeho ľahký presun na miesto, kde ho práve potrebujete mať. 

Vymenené koleso potom môžete uschovať do jedného zo štyroch nepremokavých návlekov na pneumatiky, ktoré sú dodávané spolu s heverom. V nich ľahko prepravíte alebo uskladníte ráfiky, pneumatiky alebo kompletné kolesá o maximálnom obvodu 200 cm. Každý obal je vybavený sťahovacím pásom a pevným popruhom umožňujúcim ľahkú prepravu.

Aby ste dosiahli špičkových jazdných vlastností automobilu, je potrebné mať v pneumatike správny tlak. Zistenie informácie o tlaku vo vymenené pneumatike zaistí digitálny merač tlaku. Túto informáciu si prečítate z digitálneho LCD displeja, ktorý vám ukáže presný výsledok merania.  

Kód:  AUPR2510
Produktové číslo:  99013
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04