Obnoviť stránku

Compass Káble štartovacie 200A 2,5 m

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Compass Káble štartovacie 200A 2,5 m

Najväčšou morou pre batériu, aj keď sa to nezdá, je dlhá odstávka automobilu v horúčave, napríklad na dovolenke po dobu desiatich dní a dlhšie. V tú dobu dostáva batéria značne zabrať. Teplom dochádza k veľkému samovybíjaniu a následne k zničeniu. To, že horúčava akumulátoru ublížila sa bohužiaľ prejaví až v zime, keď potrebujeme roztočiť studený motor, ktorého vnútorný odpor je väčší ako v lete. Nepríjemnú záležitosť, kedy potom nejde naštartovať váš osobný automobil z dôvodu slabej batérie možno eliminovať pomocou týchto štartovacích káblov od spoločnosti Compass.

Kľúčové vlastnosti

  • Svorkové konce
  • Farebne odlišné pre jednoduchšie zapojenie
  • Tepelne odolné
  • Nepodlieha korózii

Postup zapojenia

Pre správnu funkciu týchto štartovacích káblov prosím dodržujte postup zapojenia, ktorý je základom pre správne naštartovanie vášho automobilu a zároveň elimináciu zničenia kábla, alebo batérie. Červený kábel pripojte na kladný pól vašej vybitej batérie. Druhý koniec červeného kábla patrí na kladný pól batérie nabitej. Čierny kábel zas napojte na záporný pól nabitej batérie. Druhý koniec kábla svoje miesto nájde na dobre ukotvenom mieste, napríklad na blok motora vozidla s vybitou batériou. Takto správne zapojené káble sú pripravené na svoju funkciu. Navyše sú opatrené svorkovými koncami, vďaka ktorým tieto káble pripojíte na správne miesto rýchlo a pevne. Vďaka použitému materiálu nepodliehajú korózii a zvyšuje sa tak ich životnosť.

Kód:  AUPR1473
Produktové číslo:  am42304

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19