Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS Držiak telefónu/GPS pre prísavku Double CLIPS

4,2 136 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,69 €

COMPASS Držiak telefónu/GPS pre prísavku Double CLIPS

Používate pri cestovaní mobilný telefón alebo GPS navigáciu? Tak to by sa vám iste mohol hodiť tento praktický držiak od firmy Compass. Disponuje naozaj silnou prísavkou, vďaka ktorej bude držať pevne na svojom mieste. Špeciálny klips so silnou pružinou dokáže uchytiť prístroj až do šírky 9 cm. Protišmyková vrstva vnútri držiaku zabezpečí maximálnu stabilitu zariadenia a eliminuje možnosť vykĺznutia.

Veľkou výhodou je prítomnosť otočného kĺbu, s ktorého pomocou presne nastavíte potrebnú polohu. Lepšie tak uvidíte na displej a zvýši sa aj celková bezpečnosť pri riadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický držiak navigácie za luxusnú cenu
  • Precízne vyhotovenie
  • Možnosť uchytenia prístroja až do šírky alebo výšky 9 cm
  • Silná prísavka s aretáciou
  • Protišmyková vrstva vnútri klipsy
  • Možnosť otáčania až o 360°
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Lepivá vrstva
Kód:  AUPR491b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686062557

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16