Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS - Stojan na pneumatiky

4,5 41 hodnotení
20,90 €

COMPASS - Stojan na pneumatiky

Praktický držiak kolies, ktorý urobí vo vašej garáži poriadok. Ide o ideálnu pomôcku na uskladnenie zimných, prípadne letných kolies. Takto uskladnené kolesá zaberú v konečnom dôlsedku omnoho menej miesta, ako keby voľne stáli alebo boli niekde položené. Navyše si nemusíte lámať hlavu ani so samotnými diskami. Môžete ichna držiak umiestniť spoločne s kolesami. V prípade, že držiak už nepotrebujete, možno ho veľmi ľahko zložiť a uskladniť aj do tej najmenšej štrbinky vašej garáže.

Určené pre:
až 4 disky s pneumatikami s veľkosťou 13" - 17" a do šírky až 225 mm

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer disku 13", 14", 15", 16", 16,5", 17"
Kód:  AUPR810
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  09261
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16