Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS Clona SUN-ICE 150 × 70

4,2 64 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

COMPASS Clona SUN-ICE 150 × 70

Chráňte svoj automobil pred slnkom i mrazom. Obstaraním a používaním clony Sun-Ice s vrstvou hliníka zabránite v lete zvyšovaniu teploty vo vozidle stojacom na slnku a v zime vzniku námrazy na čelnom skle, čím si ušetríte čas, ktorý by ste strávili jej odstraňovaním. Clonu stačí priložiť na vonkajšiu stranu čelného skla a presahujúce časti privrieť dverami. Všité valčeky v clone nedovolia vytiahnuť clonu z dverí, je teda takmer nemožné ju odcudziť. Pre ľahké uskladnenie môžete clonu ľahko zrolovať do malého balíčka.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre osobné automobily
  • Hliníková vrstva
  • Presahy určené na privretie dverami
  • Valčeky brániace vo vytiahnutí clony z dverí
  • Možno ľahko zrolovať
  • Lichobežníkový tvar

Rozmery:
150 × 70 cm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Umiestnenie Predné sklo
Kód:  AUPR2811b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  06128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04