Obnoviť stránku

COMPASS Chladiaci box 19l + display 220V / 24V / 12V DOUBLE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COMPASS Chladiaci box 19l + display 220V / 24V / 12V DOUBLE

Prenosná autochladnička s objemom 19 litrov bude ideálny pomocník do auta na cesty, na dovolenku, piknik, alebo nákupy.Určite oceníte možnosť napájania zo zásuvky autozapaľovača 12 V alebo 24 V a tiež z elektrickej zásuvky 230 V. Výhodou tohto chladiaceho boxu je aj možnosť ohrevu s udržovaním vnútornej teploty 50-65 ° C. Chladiaci box má navyše prehledný displej, ktorý zobrazuje vnútornú teplotu. Pre ľahké prenášanie je box vybavený ramenným popruhom a výklopným madlom na veku.

hlavné prednosti

  • výkonné chladenie
  • možnosť ohrevu
  • tichý chod
  • neobsahuje freóny
  • prehledný displej
  • možnosť napájania 12/24/230 V

jednoduchý prevádzka

Autochladnička má dvouventilátorový systém chladenia, ktorý dokáže vo vnútri boxu dosiahnuť teplotu, ktorá je až o 21-23 ° C nižšia ako teplota okolia (pri 25 ° C). Ak budete potrebovať niečo ohriať, tak stačí prepnúť režim ohrevu a vnútri boxu udržiavať teplotu 50 - 65 ° C. Výhodou tohto boxu je tiež jeho nízka hlučnosť, ktorú navyše možno znížiť pomocou režimu Mute, kedy je chod ventilátorov optimalizovaný na čo najnižšiu hladinu hluku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 19 l
Chladiaca technológia Termoelektrická
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 23 °C
Napájanie 12 V, 24 V, 230 V
Funkcie Ohrev

Rozmery

Šírka 32 cm
Výška 34 cm
Hĺbka 46 cm
Kód:  MKTSKAUPR3140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08