Obnoviť stránku

Cobra HM 230 B, modrá

5 1 hodnotení
27,90 €

Cobra HM 230 B, modrá

Kúpte svojim deťom precízne spracovanú vysielačku Cobra HM 230 B v modrej farbe, s ktorou si užijú veľa zábavy. Vysielačka vyniká jednoduchým ovládaním a disponuje 8 rôznymi kanálmi. Vďaka kompaktným rozmerom je použitie vysielačky pre deti veľmi pohodlné a dosah 3 km zaistí jednoduchú komunikáciu aj na väčšiu vzdialenosť. Vysielačka Cobra HM 230 B pracuje v UHF/FM pásme a všetky dôležité informácie sú zobrazované na LCD displeji. Čistý príjem zabezpečí funkcia na filtrovanie ruchu, takže je komunikácia prostredníctvom vysielačky vždy maximálne zrozumiteľná. Vysielačka Cobra HM 230 B disponuje praktickým upozornením na prichádzajúce hovory, zatiaľ čo automatický úsporný režim šetrí batériu. Balenie obsahuje 2 ks vysielačiek Cobra HM 230 B. Vysielačky využívajú na chod 3 kusy AAA batérií (nie sú súčasťou balenia).

Kľúčové vlastnosti vysielačky Cobra HM 230 B, modrá

  • Vysielačka Cobra HM 230 B disponuje upozornením na prichádzajúce hovory a pracuje s dosahom až 3 km
  • Praktická funkcia na filtrovanie ruchu zaistí maximálnu zrozumiteľnosť
  • Balenie obsahuje 2 ks vysielačiek Cobra HM 230 B
  • LCD displej zobrazuje základné informácie
  • Vysielačka Cobra HM 230 B ponúka 8 rôznych kanálov
  • Automatický úsporný režim šetrí batériu (vysielačky využívajú 3× AAA – nie sú súčasťou balenia)
  • Vysielačka Cobra HM 230 B pracuje v UHF/FM pásme
  • Kompaktné spracovanie a nízka hmotnosť 70 g
  • Vysielačky majú štýlovú modrú farbu s prvkami kamufláže
  • Vysielačky Cobra HM 230 B majú praktický klips na pripnutie na opasok, nohavice a pod.

Vysielačka pre deti Cobra HM 230 B má dosah až 3 km

Vysielačka pre deti Cobra HM 230 B pracuje s dosahom až 3 km, takže umožní pohodlnú komunikáciu aj na dlhšie vzdialenosti. Kompaktné rozmery vysielačky zaistia pohodlné ovládanie a všetky dôležité informácie sú zobrazované na LCD displeji. Vysielačka Cobra HM 230 B vyniká tiež precíznym spracovaním a dizajnom v modrej farbe.

Filtrovanie ruchu pre čistý zvuk

Vďaka funkcii filtrovania ruchu zaistí vysielačka pre deti Cobra HM 230 B maximálne zrozumiteľnú komunikáciu v každej situácii. Pri použití vysielačky môžu deti vyberať celkovo z 8 nastaviteľných kanálov. Automatický úsporný režim šetrí batériu vysielačky Cobra HM 230 B a k dispozícii je tiež praktické upozornenie na prichádzajúce hovory.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky 3 km
Počet kanálov 8
Typ batérie AAA
Počet batérií 3 ks
Počet kusov v balení 2
Kód:  COB005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HM230B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02