Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Cobra AM 655, čierna

4,6 5 hodnotení
63,90 €

Cobra AM 655, čierna

Vysielačka Cobra AM 655 sa skvele hodí na rekreačné aj profesionálne použitie. Kombinácia až 8 kanálov umožní ničím nerušenú komunikáciu a digitálny displej prehľadne zobrazuje základné informácie. Pri komunikácii prostredníctvom vysielačky Cobra AM 655 oceníte dlhý dosah, až 8 km. Na nabíjanie je k dispozícii Micro-USB vstup a nabíjacie batérie môžu byť nabité v prístroji. Vysielačka Cobra AM 655 vás okamžite upozorní na prichádzajúce hovory a praktická funkcia rozpoznania hlasu sa postará o prenos zvuku bez nutnosti stlačenia tlačidla. Na vysielačke Cobra AM 655 oceníte tiež kompaktné spracovanie a malú hmotnosť. Balenie obsahuje 2 ks vysielačiek Cobra AM 655.

Kľúčové vlastnosti vysielačky Cobra AM 655

  • Funkcia rozpoznania hlasu na prenos zvuku bez nutnosti stlačenia tlačidla
  • Vysielačka Cobra AM 655 má dosah až 8 km
  • Kompaktné spracovanie a malá hmotnosť
  • Balenie obsahuje 2 ks vysielačiek
  • 8 kanálov na nerušený prenos zvuku
  • Prehľadný digitálny displej vysielačky Cobra AM 655 zobrazuje základné informácie
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-čierne
  • Vysielačka Cobra AM 655 vás okamžite upozorní na prichádzajúce hovory
  • Pogumované vyhotovenie zaistí pevné uchopenie
  • Cobra AM 655 má klipsu na opasok, vďaka ktorej môžete mať vysielačku neustále pri ruke

Veľký dosah vysielačky Cobra AM 655


Vysielačka Cobra AM 655 ponúka dosah až 8 km, ktorý zaistí praktickú komunikáciu aj na dlhú vzdialenosť. Na prichádzajúce hovory vás vysielačka okamžite upozorní a funkcia rozpoznania hlasu zaistí prenos zvuku bez nutnosti stlačenia tlačidla. Kompaktné rozmery a malá hmotnosť vysielačky CobraAM 655 zaistí praktickú manipuláciu v každej situácii.

8 kanálov na kvalitný prenos zvuku


Vďaka 8 rôznym kanálom vám vysielačka Cobra AM 655 poskytne ničím nerušený prenos zvuku. Micro-USB vstup umožní jednoduché nabíjanie a nabíjacie batérie možno nabíjať priamo v prístroji. Vysielačka Cobra AM 655 je vybavená digitálnym displejom na zobrazenie základných informácií.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky 8 km
Počet kanálov 8
Typ batérie AA
Počet batérií 3 ks
Počet kusov v balení 2

Ďalšie vlastnosti

Typ pásma PMR
Vysielací výkon 0,5 W
Typ vysielačky Ručné vysielačky
Kód:  COB002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AM655

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01