Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Clony a rolety do auta

Slnečná clona do auta vám ľahko pomôže od horúceho pálivého slnečného svitu. Možno ju pripevniť buď na predné sklo, kde sa používa, ak auto stojí na slnku, alebo na bočné sklo, kde zatieni zadné sedadlá vozidla. Neviete, aké clony do auta si vybrať? Nižšie vám poradíme ako na to.

Pokračovať
Spresniť parametre
99 položiek

Clony a rolety do auta

Clony a roletky minimalizujú vnikanie slnečných lúčov dovnútra automobilu a bránia nadmernému ohrievaniu interiéru. Na čo sa pri ich výbere zamerať?

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07