Obnoviť stránku

Chladiaci box kompresor 50l 230/24/12V - 20C

4,9 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
418,90 €

Chladiaci box kompresor 50l 230/24/12V - 20C


Radi sa pri cestovaní autom v letných sparných dňoch osviežite vychladeným nápojom či zmrzlinou? Ak áno, chladiaci box je tou pravou voľbou pre vás. Autochladnička obsahuje kompresor starajúci sa spoločne s chladiacim médiom o správnu teplotu potravín a nápojov v jej útrobách. Produkt možno použiť ako prenosnú chladničku či mrazničku. Autochladničku je možné napájať z bežnej elektrickej zásuvky doma alebo zo zásuvky autozapaľovača. Režimy ECO a HI mode spoločne s inteligentnou ochranou pred vybitím pripojeného akumulátora zvyšujú spoľahlivosť a komfort chladiaceho boxu.


Kľúčové vlastnosti

  • Režim ECO na úsporu elektrickej energie
  • Režim HI mode na rýchle chladenie
  • Systém inteligentnej ochrany akumulátora pred vybitím
  • Prehľadný displej
  • Možnosť pozdĺžneho aj priečneho otváranie veka
  • Nízka spotreba energie
  • Dlhodobo stabilná teplota vo vnútri chladničky

Univerzálne využitie

Vonkajší plášť chladničky z kvalitného lakovaného hliníka striebornej farby v kombinácii s polyuretánovou vnútornou izoláciou znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum. Chladničku možno napájať z bežných 230 V elektrických zásuviek, aj z 12 V či 24 V elektrických zásuviek v aute či v lodi.


Viac ako prenosná chladnička

Autochladničku je možné použiť aj ako prenosnú mrazničku, čo rozširuje jej možnosti použitia. Vonkajší plášť chladničky z kvalitného lakovaného hliníka striebornej farby v kombinácii s polyuretánovou vnútornou izoláciou znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum. Chladničku možno napájať z bežných 230 V elektrických zásuviek aj z 12 V či 24 V elektrických zásuviek v aute či v lodi.


Praktická a nabitá funkciami

Chladiaci box má variabilné dvierka, ktoré možno otvárať podľa potreby priečne i pozdĺžne. Box je ľahko prenosný vďaka postranným úchytom z odolného plastu. Pre prípad chodu spotrebiča iba na akumulátor, disponuje autochladnička inteligentným systémom ochrany pred vybitím akumulátora. Systém ECO sa stará o úsporu elektriny a HI mode zas zabezpečuje rýchle ochladenie obsahu až do - 20 °C. A nakoniec, pre lepší prehľad má chladnička dobre čitateľný displej a tlačidlá na pohodlné ovládanie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 50 l
energetická trieda a
Hlučnosť 46 dB
Chladiaca technológia Kompresor
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 43 °C
Rozsah chladenia od -20 °C
Rozsah chladenia do 20 °C
Napájanie 12 V, 24 V, 230 V
Vlastnosti Ochrana proti vybitiu autobatérie, Držadlo
Farba Strieborná

Vnútorné rozmery

Vnútorná šírka 46,3 cm
Vnútorná výška 41,8 cm
Vnútorná hĺbka 28,3 cm

Rozmery

Šírka 57,5 cm
Výška 50 cm
Hĺbka 36,5 cm
Kód:  AUPR01866
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  07092
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02