Obnoviť stránku

CHEMSTR - Špeciálny čistič, 30 l

174,90 €

CHEMSTR - Špeciálny čistič, 30 l

ŠPECIÁLNY ČISTIČ

Špeciálny čistič na radikálne čistenie a odmastenie spoločnosti CHEMSTR odstraňuje najsilnejšie nečistoty, ako tuky, oleje, vosky, živice atď.


Špeciálny čistič je vhodný najmä na čistenie kovu, ale možno ho použiť aj na čistenie umelých hmôt či keramiky. Produkt je možné používať univerzálne, na manuálnu aplikáciu, ale aj ako náplň do horúcovodných dýzových umývačiek, jedno aj viac komorových čistiacich systémov, ponorných zariadení a iných čistiacich strojov. Obsahuje korózne inhibítory, ktoré zaisťujú na čistenom povrchu dočasnú protikoróznu ochranu. 

Výhody: 

  • Intenzívne čistí a odmasťuje
  • Obsahuje korózne inhibítory, ktoré zaisťujú na čistenom povrchu protikoróznu ochranu
  • Nie je horľavý, neobsahuje fosfáty ani rozpúšťadlá
  • Riediteľný až do pomeru 1 : 50
  • Ľahko penivý
  • Biologicky odbúrateľný

Návod na použitie:

Špeciálny čistič aplikujeme na znečistený povrch (možno riediť s vodou až do pomeru 1 : 50). Zahriatím sa zvýši účinok čistenia. Po mechanickej aplikácii je nutné nečistoty odstrániť, napr. kefou a po vyčistení produkt opláchnuť vodou.

Špeciálny čistič možno aplikovať na čistenie a odmasťovanie v mechanických dávkovačoch, ale najmä ako náplň priemyselných zariadení. Oleje a tuky, ktoré sa dostávajú do čistiaceho roztoku (napr. v ponornom čistiacom zariadení), neemulgujú, a preto môžu byť jednoducho odstránené metódami ako olejový separátor. Tým sa zvýši životnosť kúpeľa a dochádza k redukcii nákladov.

Balenie:

  • 30 litrov, kanister

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria

Objem

Objem 30 l (30 000 ml)

Použitie

Použitie Metalíza, Lak, Plasty, Kovy, Disky

Určené na odstránenie

Určené na odstránenie Nečistôt, Biologických stôp, Mastnoty, Oleje, Tukov, Živice, Vosku
Kód:  AUPR275742
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12.0021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16