Obnoviť stránku

CHEMSTR - Špeciálny čistič, 10 l

62,90 €

CHEMSTR - Špeciálny čistič, 10 l

ŠPECIÁLNY ČISTIČ CHEMSTR

Špeciálny čistič určený na radikálne čistenie a odmastenie spoločnosti CHEMSTR odstraňuje najsilnejšie nečistoty ako tuky, oleje, vosky, živice a iné. 


Špeciálny čistič je vhodný najmä na čistenie kovu, ale možno ho použiť aj na čistenie umelých hmôt či keramiky. Produkt je možné užívať univerzálne, k manuálnej aplikácii, ale aj ako náplň do horúcovodných dýzových umývačiek, jedno i viac komorových čistiacich systémov, ponorných zariadení a iných čistiacich strojov. Obsahuje korózne inhibítory, ktoré zaisťujú na čistenom povrchu dočasnú protikoróznu ochranu. 

Výhody: 

  • intenzívne čistí a odmasťuje
  • obsahuje korózne inhibítory, ktoré zaisťujú na čistenom povrchu protikoróznu ochranu
  • nie je horľavý, neobsahuje fosfáty ani rozpúšťadlá
  • riediteľný až do pomeru 1:50
  • ľahko penivý
  • biologicky odbúrateľný

Návod na použitie:

Špeciálny čistič aplikujeme na znečistený povrch (možno riediť s vodou až do pomeru 1:50). Zahriatím sa zvýši účinok čistenia. Po mechanickej aplikácii je nutné nečistoty odstrániť, napríklad kefou a po vyčistení produkt opláchnuť vodou.

Špeciálny čistič možno aplikovať na čistenie a odmasťovanie v mechanických dávkovačoch, ale najmä ako náplň priemyselných zariadení. Oleje a tuky, ktoré sa dostávajú do čistiaceho roztoku (napr. v ponornom čistiacom zariadení), neemulgujú, a preto môžu byť jednoducho odstránené metódami ako olejový separátor. Tým sa zvýši životnosť kúpeľa a dochádza k redukcii nákladov.

Balenie:

  • 10 litrov, kanister

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria

Objem

Objem 10 l (10 000 ml)

Použitie

Použitie Metalíza, Staré laky, Lak, Plasty, Kovy, Disky

Určené na odstránenie

Určené na odstránenie Nečistôt, Biologických stôp, Mastnoty, Oleje, Tukov, Živice, Vosku
Kód:  AUPR275741
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  12.0020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09