Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky

Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky

Doprajte svojmu automobilu len tú najlepšiu starostlivosť a používajte čistiace prostriedky od profíkov. Špeciálny kit od Chemical Guys obsahuje všetko potrebné na udržiavanie matného laku či fólie v úplne špičkovej kondícii. Súprava autokozmetiky obsahuje vysoko kvalitný šampón, sealant a detailer – každý s objemom 473 ml.  

Kľúčové vlastnosti kitu Chemical Guys pre matné laky a fólie

  • Špičkový kit pre maximálnu starostlivosť o vaše vozidlo
  • Určený pre matné laky a fólie
  • Obsahuje šampón, sealant a detailer
  • Prípravky s objemom 473 ml

Meticulous Matte – autošampón pre matné laky

Meticulous Matte je profesionálny autošampón, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre matné laky a fólie. Má neutrálne PH, strednú penivosť a vyššiu lubricitu, vďaka čomu nedochádza k poškodeniu povrchu. Svojím zložením je veľmi šetrný k už naneseným voskom a matnému laku či fóliu. Má príjemnú žuvačkovú vôňu a je vhodný ako pre ručné umývanie, tak aj umývanie s napeňovačom. 

Jet Seal Matte – ochranný sealant pre matné laky

Jet Seal Matte je vysoko kvalitný ochranný sealant pre matné laky, ktorý po aplikácii chráni povrch pred znečistením a UV žiarením. Obsahuje revolučné nanopolyméry, ktoré sa vstrebávajú hlboko do povrchu a už po jednej aplikácii ho chránia po celý rok. Silný a odolný film je rezistentný proti vodným škvrnám, znečisteniu a cestnému prachu.

Matte Detailer Spray Sealant – rýchly detailer v spreji

Matte Detailer Spray Sealant je rýchly vosk a čistič na matné laky a matné Wrap fólie. Vďaka svojmu precíznemu zloženiu veľmi ľahko a efektívne odstraňuje prach, špinu alebo i vtáčí trus. Pri aplikácii nespôsobuje poškriabanie a chráni povrch pred UV žiarením. Aplikácia je veľmi jednoduchá a po nanesení ho stačí zotrieť mikroutierkou.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria
Kód:  AUPR19273
Produktové číslo:  KIT 505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14