Obnoviť stránku

Pneumatiky Pirelli

Pirelli logo

Doprajte si pneumatiky na mieru od Pirelli

Spoločnosť Pirelli je známa svojou špičkovou technológiou aj vášňou pre inovácie a dokonalosť produktov, ktorá ju sprevádza už od jej vzniku v roku 1872 v talianskom Miláne. Vďaka partnerstvu so známymi výrobcami ponúka Pirelli pneumatiky vytvorené na mieru jednotlivým modelom automobilov, motocyklov i bicyklov, ktoré vedia uspokojiť aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Letné pneumatiky Pirelli

S vysokými teplotami si poradia letné pneumatiky Pirelli

Na letné obdobie sú tu pneumatiky Pirelli vyrobené zo špeciálnej zmesi, na ktoré sa môžete spoľahnúť aj pri vysokých teplotách. Ich profil zaisťuje dokonalú priľnavosť, nízky valivý odpor a tiež kratšiu brzdnú dráhu. Využijete ich pri teplotách nad 7 °C, a to na všetkých typoch vozidiel vrátane SUV, športových automobilov aj sedanov. Vyskúšajte napríklad pneumatiky Pirelli Scorpion, ktoré majú navyše znížené hlukové emisie pre tichú jazdu.

Zimné pneumatiky Pirelli s inovatívnou technológiou

Vo chvíli, keď teploty klesnú pod 7 °C, sú skvelou voľbou zimné pneumatiky Pirelli. Špecifická zmes použitá na výrobu zaručuje tú najvyššiu priľnavosť aj pri nízkych teplotách, a to na mokrej aj snehom pokrytej vozovke. Dokonalé odvodnenie, ktoré zabraňuje akvaplaningu, zaisťuje špeciálny dezén. Pirelli pneumatiky Pirelli disponujú inovatívnou technológiou, ktorá vám dovolí užívať si komfortnú a zároveň bezpečnú jazdu aj v zime, napríklad s Pirelli Sottozero 3.

Zimné Pirelli pneumatiky Sottozero
Celoročné pneumatiky Pirelli All Season

Celoročné Pirelli pneumatiky sú funkčné aj praktické

Celoročné Pirelli pneumatiky využijete v prípade, že nemáte kde skladovať náhradnú sadu a nechcete vozidlo prezúvať dvakrát ročne. Takéto pneumatiky kombinujú vlastnosti letných a zimných pneumatík – užite si toto praktické a funkčné riešenie. Pneumatiky Pirelli Cinturato sú potom najlepšou voľbou namiesto zimných pneumatík, ktorá je určená pre malé a stredné vozidlá.

Spresniť parametre
1114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13