Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Cel-Tec M10s DUAL GPS Premium

4,0 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec M10s DUAL GPS Premium

Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium

Hľadáte spôsob, ako vo svojom vozidle zvýšiť bezpečnosť alebo potrebujete nahrávať vašu jazdu? Duálna kamera do auta Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium vás oslní napríklad 9,88" plne dotykovým IPS displejom, vďaka ktorému budete môcť prezerať zhotovené záznamy, sledovať obraz zo zadnej kamery alebo len z prednej kamery. Ide o jedinečný a špičkový model, predovšetkým vďaka množstvu pridaných funkcií, ako sú GPS modul, vodoodolnosť, strážny asistent jazdných pruhov alebo znamenitý nočný záznam.


Kľúčové vlastnosti autokamery Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium

  • Predná kamera vyhotovuje Full HD záznam s uhlom záberu 148°
  • Zadná kamera nahráva v HD rozlíšení a uhlom záberu 146°, navyše ju možno využiť aj ako asistenta pri cúvaní
  • Čierna skrinka do auta Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium je vybavená prehľadným 9,88" displejom v tvare spätného zrkadla
  • V prípade nárazu vstavaný G-senzor uzamkne záznam na pamäťovej karte
  • Obsahuje GPS modul pre informácie o trase a rýchlosti
  • Zábery sa ukladajú na micro SDHC kartu s kapacitou až do 128 GB, čo zodpovedá asi 17 hodinám záznamu pri najvyššom nastavení kvality
  • Rozšírené funkcie ako technológia AHD pre prenos bez straty dát alebo ukladanie záznamu do slučky
  • Funkcia WDR pre kvalitné zábery aj v horších svetelných podmienkach
  • LDWS funkcia strážiaca opúšťanie jazdných pruhov
  • Vodoodolnosť krytá certifikáciou IP68



Spätné zrkadlo ako plne dotykový IPS displej

Pomocou originálne a unikátne tvarovaného 9,88" dotykového IPS displeja s rozlíšením 1 600 × 400 px možno veľmi pohodlne nastavovať všetky dôležité funkcie za akejkoľvek situácie – displej je totiž umiestnený ideálne na odrazovú plochu spätného zrkadla, a tak je vodičovi vždy poruke. Medzi najvyužívanejšie funkcie bude určite patriť prezeranie zhotovených záznamov, sledovanie živého obrazu zo zadnej kamery, napr. pri zaradení spiatočky, kedy sa obraz na displeji automaticky prepne ako funkcia parkovací asistent. Medzi ďalšie možnosti autokamery Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium patrí tiež tzv. režim jazdy, kedy môžete sledovať základné informácie o vašej aktuálnej jazde, ako napr. aktuálnu rýchlosť (zaistená vďaka GPS modulu), dátum a čas či stráženie jazdných pruhov. Samozrejme, ak budete v situácii, kedy bude potrebné sledovať prostredné zrkadlo, stačí displej vypnúť a zariadenie tak bude slúžiť ako úplne plnohodnotné spätné zrkadlo. Menu palubnej kamery Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium je navyše s kompletnou českou lokalizáciou, takže akékoľvek používateľské nastavenia sú komfortne zrozumiteľné.


Kombinácia užitočných funkcií a výborné kvality záberov z oboch kamier

Mimo precízne navrhnutý displej v tvare spätného zrkadla vyniká videokamera do auta Cel-Tec M10S Dual GPS Premium tiež kvalitou nadobudnutého záznamu. Priamo v zrkadle je umiestnená predná Full HD (1080p) kamera, ktorá vďaka kĺbovému upevneniu a horizontálnemu posunu umožní optimálne nastavenie záberu diania pred vozidlom. Na displeji v menu možno potom ľubovoľne doladiť aj vertikálny záber. So šírkou zorného uhla 148° a svetelnosťou objektívu f/2,2 budete mať s každým záberom istotu zachovania všetkých dôležitých detailov, nech budete riadiť v noci či pri prudkom daždi. Čo sa zadnej kamery týka, tá je doplnená AHD technológiou, vďaka ktorej je obraz prenášaný v HD rozlíšení bez akejkoľvek straty kvality. Rozlíšenie 1 920 × 1 080 px je doplnené zorným uhlom 146° a svetelnou citlivosťou f/1,8. K tomu sa pridáva ešte vodoodolné krytie s označením IP68 pre prípad, že duálnu kameru umiestnite na vonkajšiu časť vozidla. Navyše možno zadnú kameru Cel-Tec M10S Dual GPS Premium používať aj ako asistenta pri cúvaní, ktorý sa zopne automaticky, kedykoľvek zaradíte spiatočku; teda dôjde k prepnutiu obrazu na displeji na zadnú kameru a objavia sa pomocné navádzacie čiary. Všetky tieto vlastnosti kamerového systému do auta M10S Dual GPS Premium sú doplnené funkciou WDR, ktorá sa stará o kvalitné zábery v horších svetelných podmienkach a poradí si aj s protisvetlom.


Uchovanie zaujímavých informácií v zázname jazdy vďaka GPS modulu

Vďaka GPS modulu, ktorého označenie v názve kamery do auta Cel-Tec M10S Dual GPS Premium rozhodne nie je náhodou, môžete uchovávať informácie o rýchlosti alebo polohe. Neskôr sa teda môžete pozrieť na záznam aj s vyznačenou trasou v Google mapách a všetkými informáciami o jazde (napr. rýchlosť alebo počet zaznamenaných otrasov). Navyše možno sledovať aktuálnu rýchlosť na displeji priamo v živom obraze počas jazdy. Balenie obsahuje toto GPS zariadenie, ktorého pripojenie sa vykonáva dostatočne dlhým káblom, ktorý je samozrejme tiež súčasťou výbavy.


Pri kamere do auta s navigáciou M10S Dual GPS Premium je bezpečnosť na prvom mieste

Palubná kamera Cel-Tec M10S Dual GPS Premium disponuje tiež asistentom na stráženie jazdných pruhov, funkciou nazvanou ako LDWS (Lane Departure Warning System). Táto funkcia aktívne napomáha k tomu, aby nechcené zaváhanie, v podobe napr. mikrospánku či inej krátkej nepozornosti, nemalo fatálne následky. V prípade, že by ste v takejto situácii znenazdajky opúšťali jazdný pruh, funkcia LDWS vás upozorní zvukovou signalizáciou.


Automatické rozpoznanie a uchovanie záznamov pri neobvyklých situáciách

V žiadnom modeli autokamery dnes už nesmie chýbať tzv. G-senzor, teda funkcia, ktorá reaguje na prudký otras či náraz. Ak je takýto pohyb nahrávacím zariadením Cel-Tec M10S Dual GPS Premium zaznamenaný, bude záber ochránený proti prepísaniu uzamknutím, situácia tak zostane uchovaná na microSD karte aj v prípade použitia funkcie nahrávania do slučky. Palubná kamera Cel-Tec M10S DUAL GPS Premium umožňuje uzamknutie aj práve prebiehajúceho záznamu, a to jednoduchým stlačením tlačidla na displeji. A ak by to nestačilo, môžete pomocou G-senzora aktivovať tiež parkovací režim, ktorý reaguje na otrasy kamery aj vo vypnutom stave bez vašej prítomnosti, začne teda nahrávať situáciu, o ktorej by ste inak nemali ani tušenie.


Až 17 hodín záznamu z vašich ciest

Vaše záznamy sa v zariadení Cel-Tec M10S Dual GPS Premium jednoducho uložia na pamäťovú kartu micro SDHC s maximálnou kapacitou až 128 GB. Nie je tak žiadny problém uchovať až 17 hodín Full HD záznamu so zapojením oboch kamier pri najvyššom nastavenom rozlíšení, teda Full HD na prednej a HD na zadnej kamere. Ak jazdíte dlhšie, je možné použiť funkciu záznamu do slučky, keď sa po zaplnení karty začnú premazávať najstaršie získané záznamy s výnimkou tých, ktoré sú uzamknuté ručne alebo nárazom, nájdeným G-senzorom.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Podporované video formáty H.264
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,5 cm
Výška 7,5 cm
Hĺbka 1,8 cm

Hlavný

Uhol záberu 148 °
Svetelnosť objektívu f/1,8
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 4 Mpx
Uhlopriečka displeja 9,88 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Mono, Priestorové

Typ a funkcie

Typ Do auta – duálny, Do auta – zadná, Do auta – zrkadlo
Funkcie Vodoodolnosť, Dotykové ovládanie, Batériové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke, Vodotesná bez obalu
Asistenčné systémy Lane Assist, Antikolízny systém

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 7 h
Kapacita batérie 500 mAh
Kód:  CEL400a
Produktové číslo:  1910-014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17