Obnoviť stránku

CASSIDA

Prilba Cassida

Cassida: Bezpečnostné prilby s českou tradíciou

Značka Cassida, český výrobca motorkárskych prilieb, spája nadčasový dizajn s maximálnou bezpečnosťou. Ich vášeň pre motocyklový svet a bezpečnostné štandardy vytvárajú prilby, ktoré nielen esteticky padnú, ale taktiež poskytnú optimálnu ochranu pri každej jazde. So starostlivosťou pristupujú k vývoju a výrobe, aby zaistili, že každá prilba Cassida je certifikovaná a zodpovedá najnovším normám bezpečnosti.

Cassida prilba

Bezpečnosť prilby Cassida je pre výrobcu na prvom mieste

Cassida kladie najvyšší dôraz na bezpečnosť svojich používateľov. Každá ich prilba je starostlivo navrhnutá a testovaná tak, aby spĺňala najnovšie normy a poskytovala maximálnu ochranu pri jazde na motocykli. Certifikácia ECE 22.05 bola štandardom do roku 2022 a od roku 2023 prechádza na prísnejšiu normu ECE 22.06, ktorá kladie ešte vyššie nároky na testovanie a bezpečnosť helmy. Záväzok bezpečnosti prilby Cassida sa odráža nielen v štandardoch, ale aj v inováciách, ako je systém Cassida SOS, ktorý prináša nadštandardnú bezpečnostnú funkciu pre prípad závažnej nehody.

Silné prepojenie medzi značkou Cassida a motorkárskou komunitou

Cassida sa pýši aktívnou účasťou vo svete motocyklistických udalostí, spoluprácou s jazdcami a pravidelným zapojením sa do motošportu. Ich prilby nie sú iba o ochrane, ale aj o komunite motorkárov. Medzi desaťtisícami motocyklistov, ktorí s dôverou nosia helmy Cassida, sú aj známe tváre zo sveta motošportu. Značka sa nielen stala obľúbenou voľbou športovcov, ale tiež spolupracuje s ambasádormi a podporuje mladé talenty. S podporou partnerov je Cassida aktívne prezentovaná verejnosti, ktorá má ich plnú dôveru.

Prilby Cassida
Cassida helmy

Cassida a plány do budúcnosti

Cassida si kladie za cieľ neustále zdokonaľovať svoje produkty a inovovať v oblasti motorkárskych prilieb. Plány do budúcnosti zahŕňajú ďalší výskum a vývoj, aby vytvárali prilby s ešte väčšou bezpečnosťou a komfortom. Plánujú rozšíriť ponuku o nové produkty vrátane dvojdielnych krabíc na prilby s novým moderným retro a Jawa dizajnom. Cassida tiež v reakcii na dopyt po príslušenstve chystá novú kolekciu moto okuliarov a produktov na údržbu prilieb.

Spresniť parametre
459 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13