Obnoviť stránku

Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby

5 2 hodnotení
591,90 €

Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby

Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby zaručuje bezpečné spojenie na vašich cestách s vašimi kolegami v skupine, ale aj so spoločníkom na sedadle. Je pred vami ostrá zatáčka? Zabudnite na gestikuláciu. Odteraz to už doslova stačí len povedať. Špičkový intercom na motorku CARDO bol totiž navrhnutý na spoločnú komunikáciu 16 jazdcov vybavených rovnakým zariadením a funguje až do vzdialenosti 1,6 km. Odteraz spolu pokojne môžete preberať aktuálne výsledky vo futbale. Jeho aktívna výdrž na jedno nabitie dosahuje 13 h.

Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby ...
Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby ...

Kľúčové vlastnosti intercomu Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby

  • Intercom CARDO umožňuje spoľahlivú a bezpečnú komunikáciu 16 účastníkov
  • Prenos prebieha cez Bluetooth až do 1,6 km
  • Funguje aj ako handsfree na motorku s kompatibilnými telefónmi, navigáciami a MP3 prehrávačmi
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel alebo hlasom
  • Aplikácia pre smartfóny na nastavenie všetkých funkcií
  • Vstavaný FM tuner
  • Odstránenie nežiaducich zvukov vďaka redukcii šumu
  • Aktívna doba hovoru je 13 h
  • Výrobok je navrhnutý tak, aby odolal vode a vlhkosti
  • Funkcia TFT konektivity
  • K dispozícii sú audio profily a funkcie automatického nastavenia hlasitosti
  • Bezdrôtová aktualizácia softvéru

Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby prináša spoľahlivú aj ničím nerušenú komunikáciu s vašimi priateľmi motorkármi

O bezchybnú prevádzku sa postará bezdrôtová technológia Bluetooth 5.2, vďaka ktorej nebude vôbec ťažké zariadenie prepojiť. Všetko pritom nastavíte v aplikácii pre smartfóny. A rovnako jednoduchá bude inštalácia intercomu na moto prilbu. Jazdíte skôr sám? Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby je využiteľný aj v týchto situáciách. Tento bluetooth intercom je samozrejme možné používať ako handsfree na motorku. Môžete teda brázdiť krajinou a súčasne telefonovať, prijímať pokyny z navigácie alebo prehrávať muziku z MP3. A so vstavaným FM tunerom môžete napríklad počúvať obľúbenú stanicu. Prepínacie tlačidlá sú umiestnené hneď na zariadení, pohodlnejšie je však hlasové ovládanie, ktoré tento intercom do prilby ponúka.

Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby ...
Intercom Cardo PackTalk Edge Duo interkom na motocykel pre 2 osoby ...

Intercom disponuje aj ďalšími funkciami

Intercom CARDO vás očarí funkciami pre komfortnejšie používanie. S audio profilmi a automatickou kontrolou hlasitosti si môžete upraviť zvukový výstup intercomu tak, ako vám to bude vyhovovať. Funkcia redukcie šumu eliminuje hluk vytváraný motocyklovým motorom, cestným hlukom, vetrom a podobne, aby bola zaistená čo najlepšia kvalita hlasovej komunikácie. Vďaka bezdrôtovej aktualizácii budete môcť aktualizovať intercomové zariadenie jednoducho a pohodlne bez potreby fyzického prepojenia s počítačom alebo iným zariadením. Prepojenie interkomu s TFT displejom na motocykli je zaistené vďaka TFT konektivite, ktorá umožňuje zobrazovanie kľúčových informácií. V prípade nepriaznivého počasia bude jeho schopnosť odolávať vode vítaným benefitom. Výrobok tak odolá vlhkosti aj dažďu bez toho, aby došlo k jeho poškodeniu alebo strate funkčnosti.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Určenie Na motorku

Dosah

Maximálny dosah 1,6 km

Doba hovoru

Doba hovoru 13 h

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio, redukcia šumu, Audioprofily, Automatická kontrola hlasitosti, Bezdrôtová aktualizácia, TFT konektivita, Vodoodolnosť, Bluetooth 5.2

Počet zariadení

Max. počet zariadení 16
Kód:  Ysinter15
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAR PT200101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18