Obnoviť stránku

Odvlhčovač do auta FoggyStop

4,3 180 hodnotení
8,99 €

Odvlhčovač do auta FoggyStop

Namrznuté či zahmlené čelné sklo vášho auta znamená nepríjemné zdržanie, ale môže predstavovať aj bezpečnostné riziko. Odvlhčovač do auta FoggyStop vás týchto ťažkostí ľahko zbaví a zároveň prináša ďalšie výhody. 

Kľúčové vlastnosti

  • Odvlhčovač do auta
  • Pohlcuje vlhkosť a pachy
  • Zabraňuje zahmlievaniu a mrznutia vnútorných strán skiel
  • Znižuje šírenie roztočov, plisé a korózie
  • Vyrobený zo zdravotne neškodných materiálov
  • Žiadne napájanie
  • Plne funkčný až 3 roky
  • Hmotnosť 150 g

Už žiadne handričky

FoggyStop zabraňuje zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel vďaka špeciálnej látke, ktorá udržuje vlhkosť vzduchu pod rosným bodom. Vďaka tomu nedochádza k zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel. Príjemným bonusom je tiež markantné zníženie šírenia pachov, roztočov a plesní v interiéri vozidla. Zníženie vlhkosti tiež zabraňuje korodovaniu častí karosérie, ktoré sú prekryté kobercami či čalúnením. Navyše je zariadenie vybavené kolorimetrickým vlhkomerom meniacim farbu podľa aktuálnej vlhkosti vzduchu. 

Úplne neškodný

O zachytávanie vlhkosti sa stará absorpčný materiál, ktorý je zdravotne neškodný a neuvoľňuje žiadne látky. Pri znížení účinkov ho možno regenerovať vysušením. Nepotrebuje žiadne napájanie a jeho funkčnosť vydrží cca. 3 roky.
Upozornenie: Výrobok umiestnite z dosahu detí do 3 rokov. Po prokousání obalu hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia malých častíc obsahu.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Autosklá
Kód:  AUPR2514
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90690
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13