Obnoviť stránku

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L

96,13 €

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L

Pokiaľ jazdíte na svojom motocykli do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne dobre viete, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Dámske moto nohavice Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L výborne zlúčili pohodlie a bezpečnosť a od prvopočiatku potešia svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Enduro. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku zabezpečujú najväčšiu ochranu pri prípadnej nehode, ktorú má na starosti vrchný materiál Polyester 600D.

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L sú moto nohavice na bezpečnú aj kľudnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez potrebných chráničov na rizikových zónach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Preto moto nohavice Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L obsahujú vo výbave protektory kolien a bedier. Nohavice na motorku Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, sivé, veľkosť L môžete v pohode nosiť v priebehu celej sezóny. V nemilosrdných horúčavách vás ale poteší dômyselný systém vetrania. O maximálny komfort sa stará samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu a šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Guma
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Biela, Sivá, Zelená

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, Zips na pripevnenie nohavíc, CE Homologácia
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc
Materiál podšívky Sieťovina, Reissa membrána
Kód:  MOTO38128
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592160059025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09