Obnoviť stránku

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S

95,08 €

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S

Pokiaľ jazdíte na motocykli za prácou či za zábavou, nepochybne budete súhlasiť, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Dámske nohavice na motorku Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S dokonale spojili pohodlie a bezpečnosť a už na prvý pohľad nadchnú dizajnom každého, komu sa páči štýl Enduro. Tieto precízne spracované nohavice na motorku zaistia dostatočnú ochranu pri prípadnej nehode, čo zaisťuje použitý vonkajší materiál Polyester 600D.

Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S sú nohavice na motorku, ktoré vás ochránia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na významných zónach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto motorkárske nohavice Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kĺbov bedier a kolien. Moto nohavice Cappa Racing moto nohavice Fiorano, dámske, čierne, veľkosť S môžete používať ako v lete, tak aj v zime. Počas rozpáleného dňa však príde vhod dômyselný systém vetrania. O maximálny komfort sa stará aj možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Upraviteľná je hlavne šírka pásu a šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Guma
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna, Zelená

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, Zips na pripevnenie nohavíc, CE Homologácia
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc
Materiál podšívky Sieťovina, Reissa membrána
Kód:  MOTO38130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592160057113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07