Obnoviť stránku

Cappa Racing Melbourne XXL

5 2 hodnotení
78,90 €

Cappa Racing Melbourne XXL

Pokiaľ jazdíte na vašom stroji do mesta aj do prírody, zaručene nám dáte za pravdu, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske moto nohavice Cappa Racing Melbourne XXL zaujímavo kombinujú funkčnosť a bezpečnosť a od prvého momentu zaujmú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Road a Urban. Tieto nohavice na motorku poskytujú potrebnú ochranu proti odreninám, čo si primárne berie na starosti exteriérový materiál Polyester 600D.

Cappa Racing Melbourne XXL sú nohavice na motorku do nepohody

To by ale bolo málo bez nevyhnutných chráničov na citlivých miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A preto motorkárske nohavice Cappa Racing Melbourne XXL majú kvalitné protektory bedrových a kolenných kĺbov. Nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne XXL môžete obliekať ako v jari, tak aj v jedeni. V nadpriemerných horúčavách sa ale bude hodiť ventilačný systém. A keď nastane chladnejšie obdobie, bude užitočná vyberateľná teplá vložka. Báť sa nemusíte ani lejaka. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne XXL sú totiž opatrené vodovzdornou úpravou. Celkový pocit pohodlia umocňuje aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu a šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  Moto11701
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04492

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03