Obnoviť stránku

Cappa Racing Melbourne XL

5 2 hodnotení
95,90 €

Cappa Racing Melbourne XL

Pokiaľ sa vozíte na svojom vozidle do mesta aj mimo neho, spoľahlivo potvrdíte, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánske nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne XL vzorne zjednocujú funkčnosť a ochranu a okamžite zaujmú vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road a Urban. Tieto do detailu premyslené nohavice na motorku zaručujú dostatočnú ochranu pred poranením, o ktorú sa postará vrchný materiál Polyester 600D.

Cappa Racing Melbourne XL sú nohavice na motorku, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

To by ale bolo málo bez integrovaných protektorov na najcitlivejších partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Z toho dôvodu motorkárske nohavice Cappa Racing Melbourne XL majú vo výbave kvalitné chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne XL môžete v pohode nosiť behom celého roka. Počas skutočne horúcich dní vás ale poteší ventilačný systém. A s blížiacou sa zimou sa vyplatí možnosť pridať teplú vložku. Pokiaľ bude vonku liať ako z krhly, tak sa nemusíte obávať. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne XL totiž len tak nepremoknú.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  Moto11700
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04491

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07