Obnoviť stránku

Cappa Racing Melbourne M

5 2 hodnotení
94,90 €

Cappa Racing Melbourne M

Ak sa vozíte na motorke alebo skútri do blízkych aj vzdialených miest, iste potvrdíte, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánske moto nohavice Cappa Racing Melbourne M výborne zjednotili komfort a ochranu a už pri prvom pohľade zaujmú dizajnom každého, kto má rád štýl Road a Urban. Tieto výnimočné moto nohavice zabezpečujú nadštandardnú ochranu pred prípadným zranením, ktorú má na svedomí vonkajší materiál Polyester 600D.

Cappa Racing Melbourne M sú moto nohavice, ktoré vydržia

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez kvalitných protektorov na významných miestach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne M obsahujú kvalitné protektory kolien a bedier. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne M oceníte behom celého roka. V nemilosrdných horúčavách sa ale bude hodiť šikovný ventilačný systém. A keď prídu studené dni a noci, príde vhod odnímateľná zateplená vložka. Dážď? Žiaden problém. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne M totiž disponujú vodoodolnou úpravou.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  Moto11698
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04489

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16