Obnoviť stránku

Cappa Racing Melbourne L

5 2 hodnotení
78,90 €

Cappa Racing Melbourne L

Ak sa vozíte na svojom vozidle na výlety alebo do práce, nepochybne potvrdíte, že kvalitná ochrana je základ. Pánske nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne L dokonale spájajú bezpečie a ochranu a už od prvého momentu zaujmú svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl Road a Urban. Tieto poctivo spracované moto nohavice prinášajú tak nutnú ochranu pred poranením, čo vám zaistí vrchný materiál Polyester 600D.

Cappa Racing Melbourne L sú moto nohavice zaručujúce komfort aj bezpečie

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez integrovaných chráničov na významných oblastiach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto motorkárske nohavice Cappa Racing Melbourne L obsahujú kvalitné chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne L môžete obliekať behom celého roka. V horúčave ale zaručene príde vhod prepracovaný systém vetrania. A v chladnejších mesiachoch sa bude hodiť prítomnosť termovložky. Ani prehánka už vás nedonutí zastaviť. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne L sú totiž opatrené nepremokavou úpravou. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa aj možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Voliteľná je predovšetkým šírka pásu a šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  Moto11699
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04490

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07