Obnoviť stránku

Cappa Racing KISO textilná čierna/sivá S

Príslušenstvo k tovaru

Cappa Racing KISO textilná čierna/sivá S

Ak sa dopravujete na svojom stroji do práce alebo na výlety, nepochybne sa zhodneme, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánska bunda na motorku Cappa Racing KISO textilná čierna/sivá S skvele skombinovala pohodlie a bezpečnosť a od počiatku poteší svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl road. Táto výnimočná motorkárska bunda zaručuje najväčšiu bezpečnosť pri nechcených pádoch, ktorú má na svedomí exteriérová vrstva z materiálu polyester.

Cappa Racing KISO textilná čierna/sivá S je moto bunda, ktorá zaručí bezpečnú jazdu

To by ale nestačilo bez potrebných chráničov na najrizikovejších častiach tela, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. Z toho dôvodu bunda na motorku Cappa Racing KISO textilná čierna/sivá S má vo výbave protektory na ramená a lakte. A aby toho nebolo málo, tak pridáva aj chrbticový chránič. A v chladných dňoch sa vyplatí odnímatelná zateplená vložka. K väčšiemu pohodliu pri jazde prispieva tiež možnosť prispôsobenia moto bundy na mieru na pažiach a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Polyester
Kód:  Moto18728
Produktové číslo:  04235

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03