Obnoviť stránku

Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL

Príslušenstvo k tovaru

Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL

Ak sa dopravujete na motocykli alebo skútri za prácou či za zábavou, zaručene potvrdíte, že bezpečnosť je prioritou. Pánska moto bunda Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL výborne spojila ochranu a bezpečnosť a od prvého momentu milo prekvapí dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto bezchybná motorkárska bunda prináša tak potrebnú ochranu pred poranením, čo zaisťuje vonkajšia vrstva z materiálu polyester.

Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez nevyhnutných protektorov na exponovaných partiách, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. Preto moto bunda Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL má protektory na ramenách a lakťoch. A navyše ponúka taktiež ochranu chrbta. A v chladnom období sa šikne odnímateľná zateplená vrstva. Previezť sa môžete kedykoľvek. Bunda na motorku Cappa Racing JEREZ textilná zelená/čierna XL je totiž nepremokavá. K väčšiemu pohodliu pri jazde prispieva okrem iného aj fakt, že bunda na motorku sa dá upraviť podľa potreby na pažiach a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Zelená

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Polyester
Kód:  Moto18725
Produktové číslo:  04767

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04