Obnoviť stránku

Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS

106,45 €

Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS

Ak vyrážate na svojej motorke za prácou či za zábavou, iste potvrdíte, že nemá zmysel riskovať svoju kožu na ceste. Dámske moto nohavice Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS príkladne združujú bezpečie a ochranu a už od počiatku nadchnú dizajnom každého, kto má rád štýl Urban a skúter. Tieto výnimočné nohavice na motorku dodajú tú najvyššiu odolnosť pri pádoch, čo si berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu denim a kevlar.

Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

To by ale neznamenalo toľko bez chráničov na najdôležitejších oblastiach, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Z toho dôvodu nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kĺbov kolien a bedier. Nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy Ricardo kevlar dámske čierne 28/32,XS môžete využívať predovšetkým v lete. Pocit bezpečia zaručuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A navyše nikto nepozná, že na sebe máte moto nohavice, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim, kevlar

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Guma
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XS, 28

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, Zips na pripevnenie nohavíc, Vnútorné vrecká na chrániče
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar
Kód:  MOTO40150
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592160042546

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03