Obnoviť stránku

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L

108,90 €

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L

Pokiaľ chodíte na svojom motocykli do blízkych aj vzdialených miest, tak určite súhlasíte s tým, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Dámske nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L skvele zlúčili ochranu a komfort a už od začiatku potešia svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Urban a skúter. Tieto skvele spracované nohavice na motorku poskytujú podstatnú ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa stará hlavne vonkajšia vrstva z materiálu denim.

Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez potrebných chráničov na citlivých oblastiach, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Preto nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L majú protektory bedier a kolien. Moto nohavice Cappa Racing Džínsy RICARDO kevlar dámske čierne 34/32, L možno využívať primárne v lete. Pomyselnou čerešničkou na torte je to, že ich môžete nosiť kamkoľvek, vyzerajú rovnako dobre ako normálne džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, stretch panely, Vnútorné vrecká na chrániče
Materiál podšívky Aramid

Šírka/dĺžka

Obvod pása 34 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  Moto29894
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  04260

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16