Obnoviť stránku

Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS

106,45 €

Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS

Pokiaľ jazdíte na svojom stroji do mesta aj mimo neho, iste si uvedomujete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske moto nohavice Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS výborne spájajú v jedno funkčnosť a ochranu a už od začiatku nadchnú dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban a skúter. Tieto poctivo vyrobené nohavice na motorku zaručia nutnú odolnosť pri pádoch, čo si berie na starosti vrchná vrstra materiálu denim a kevlar.

Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez protektorov na podstatných miestach trupu, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A z toho dôvodu moto nohavice Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS obsahujú vo výbave kvalitné protektory kolien a bedier. Moto nohavice Cappa Racing Džínsy Mugello kevlar dámske modré 28/32,XS využijete predovšetkým v lete. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Perfektný dojem završuje, že nikto nepozná, že na sebe máte nohavice na motorku, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim, kevlar

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Guma
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XS, 28

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, Zips na pripevnenie nohavíc, Vnútorné vrecká na chrániče
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar
Kód:  MOTO40149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592160058806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04