Obnoviť stránku

Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S

108,13 €

Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S

Ak sa vozíte na vašej motorke do mesta aj mimo neho, určite dobre viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S na jedničku spájajú funkčnosť a bezpečnosť a už pri prvom pohľade zaujmú svojím vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban a skúter. Tieto moto nohavice dokážu zaistiť suverénnu ochranu pri páde na cestu, o čo sa stará hlavne vrchná vrstra materiálu denim.

Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S sú nohavice na motorku na bezpečnú jazdu

To by ale nestačilo bez integrovaných protektorov na najrizikovejších telesných partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Preto nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S majú protektory bedier a kolien. Nohavice na motorku Cappa Racing Džínsy MUGELLO kevlar dámske modré 30/32, S oceníte najmä v letných mesiacoch. Stranou nezostane ani, že ich môžete nosiť kamkoľvek, vyzerajú ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, stretch panely, Vnútorné vrecká na chrániče
Materiál podšívky Aramid

Šírka/dĺžka

Obvod pása 30 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  Moto29882
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05411

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14