Obnoviť stránku

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL

Príslušenstvo k tovaru

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL

Ak sa vozíte v jednej stope na dlhé výjazdy alebo len okolo komína, bezpochyby viete, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánska bunda na motorku Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL sofistikovane spája bezpečnosť a komfort a už od počiatku poteší svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl road. Táto výnimočne spracovaná bunda na motorku zaisťuje potrebnú ochranu pri páde na vozovku, ktorú má na starosti vrchná vrstva z materiálu polyester.

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL je bunda na motorku zaručujúca perfektný komfort pri jazde

Poriadna moto bunda sa ale nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na nejexponovanejších zónach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo moto bunda Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL má vo výbave chrániče lakťov aj ramien. Bonus predstavuje, že ukrýva tiež chránič chrbta. A keď nastanú studené dni a noci, bude šikovná odnímateľná teplá vložka. Ani prehánky už vás nedonútia zastaviť. Bunda na motorku Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna XL totiž disponuje nepremokavou úpravou. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva tiež možnosť prispôsobenia moto bundy na mieru v páse a na rukávoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Polyester
Kód:  Moto18716
Produktové číslo:  04482

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01